Odstartovány nominace projektů do čtvrtého ročníku soutěže!

Letošní v pořadí již čtvrtý ročník začne tradičně v pondělí 1. května 2023. Do té doby musíme vybrat dobročinné projekty, pro které budeme letos sportovat, a které pak za přispění naší firmy proměníme v reálné peníze pro lokální neziskový sektor. 

Jak to vlastně u nás probíhá? 

Každý zaměstnanec může nominovat dobročinný projekt, a to vyplněním nominační karty, kterou má každý kolega k dispozici. Po ukončení nominací začíná fáze registrace, kdy každý zaměstanenec může hlasovat pro 1 neziskový projekt. No a po ukončení hlasování jednotlivé hlasy sečteme a 3 projekty, které získají nejvíce hlasů, budou vybrány pro letošní ročník. Každý tým si následně vybere 1 ze 3 projektů. A jde se na to :) 

Jste neziskovka a chtěli byste se zúčastnit?

Je potřeba zalobovat u nějakého našeho zaměstnance, aby vás nominoval do 6.4.2023. Zakládáme si na tom, že rozhodovací pravomoce v této soutěži mají naši zaměstnanci

Už jste se účastnili nějakého ročníku - můžete se zapojit znovu?

Snažíme se pomáhat co nejvíce organizacím z našeho okolí, a proto jsme si dali interní pravidlo, že neziskovky z minulého ročníku se nemohou účastnit. Pokud jste ale s námi soutěžili v prvním nebo druhém ročníku, můžete se zúčastnit znovu.

Kdy a kde bude závěrečný happening?

Letos ukončíme celou akci na Dni otevřených dveří IFE 9.9.2023 přímo u nás v IFE-CR v Modřicích. Jste srdečně zváni. Věříme, že kulisa i počasí bude letos skvělé!  


Publikováno: 2023-03-24 14:52:06

Projekty podpořené v předchozích letech

2023

2022

2021

2020