Jak se zúčastnit

Vytvořte se svými kolegy tým. Týmy musí být minimálně dvoučlenné a maximálně šestičlenné.  Vyberte si projekt, který budete podporovat. Zaregistrujte svůj tým a pořádně se do toho opřete :-) 

Jezděte do práce a z práce na kole, koloběžce, inline bruslích, nebo prostě přijďte po svých! Že do práce nemůžete na inline bruslích nebo bydlíte moc daleko? Nevadí, hýbejte se mimo pracovní dobu. Hýbejte se i když je venku škaredě. Cvičte v posilovně, na Vašich oblíbených lekcích cvičení. Změřte si jak dlouhou cestu máte do obchodu nebo si měřte procházku se psem. Vše je možné, každý pohyb se počítá. 

Při cestách do / z práce se vám budou automaticky načítat ušetřené kilogramy CO2 v
případě, že “zaškrtnete” při zapisování kilometrů políčko “ekologická jízda” –
tím potvrzujete, že jste zvolili jednu z našich kategorií namísto auta /
motorky / tramvaje / vlaku, který byste do práce normálně využili. 

Pokud jste soutěživí, tak používejte aplikace k zaznamenání tras pro případ, že by vám někdo nevěřil jaké "jezdíte bomby". 

Pokud jezdíte na elektrokole, vyberte dopravní prostředek elektrokolo a kilometry se budou násobit koeficientem 0,5 – budou se tedy počítat jako poloviční. Plně elektrické prostředky nepovažujeme za aktivní pohyb a nezapisujeme je (jednokolka, hoover board, elektrokoloběžka apod.) 

Chodci zapisují cesty do práce či z práce anebo trekování na vycházkách ve volném čase. Nepřepisujte kroky z chytrých hodinek, které jste nachodili po firmě. Spoléháme na vaši poctivost. Za zjevné porušení pravidel může být účastník vyloučen a jeho km propadnou peklu! 

Zapisování km bude možné pouze 5 dnů zpětně. Dáváme tak šanci zapsat více krátkých procházek či pravidelných cest jako je např. cesta na vlak či autobus / do obchodu, které proběhly v jednom týdnu a které často účastníkům přijdou krátké. Toto je novinkou primárně pro "slabší kusy". Pro pravidelné sportovce stále platí pravidlo, že mají zapisovat pravidelně, tak aby byla zajištěna transparentnost a férovost na předních soutěžních příčkách. Aplikace je dostupná neustále. Dejte si ji do oblíbených, ať k ní máte rychlý přístup. Na telefonu si můžete udělat ikonku. Telefony si navíc pamatují přihlašovací údaje a nemusíte je zadávat. 

Pro získání letošního účastnického trička Rozpumpuje IFE 2024 musíte splnit vstupní limity, které jsou oproti předchozím ročníkům zvýšeny někdy až na dvojnásobek: 
  • kolo 200 km
  • běh / in-line 100km 
  • koloběžky / skateboard / longboard 50 km
  • chůze 100 km 
  • plavání 10km 
  • workout 500min
Ve chvíli, kdy daný limit překonáte, zastavte se za námi ohlášeně na personální oddělení a my vám tričko s radostí předáme. Velikost a typ trička si
můžete předobjednat během první registrace. 
V případě dotazů kontaktuje organizátora akce Martina Rolence (viz kontakt úplně dole).

Tak co, jak zítra pojedete do práce?


Publikováno: 2020-04-27 07:45:18

Projekty podpořené v předchozích letech

2023

2022

2021

2020